Kategoriler: Genel

Potioon Bayan Azdırıcı Damla

Kadınlar; periyodik olarak adet dönemlerinin tamamlanmasından sonraki takip eden bir hafta süresince, psikolojik bunalımlarında, sevgi bağları yeterli düzeyde olmadığında veya libido denilen istek yükselmedikçe cinsel istek duymazlar. Kadınlık hormonu da denilen östrojen salgısına göre istekleri uyanan bayanlar, her zaman hormonlarının kendilerini kontrol ederek azgınlık durumlarını yönetmesini bekleyemezler. Hem partnerle cinsel ve duygusal bağın gelişmesi ve korunması hem de kadının tatmin olması doğasına aykırı olan bu durum için azdırıcı damlalar kullanılabilir. Potioon bayan azdırıcı damla markasına ait kadın azdırıcı damla kullanarak östrojen seviyesi ayarlanabilirken damlanın; kaç damla kullanılacağı, hangi şekilde kullanılacağı, kullanması gereken kadın özelliklerini, biliyor olarak damlayı almak önemlidir.

Hangi Özellikleri Vardır?

Potioon kadın azdırıcı damlalar, şişelerinin tasarımlarından damlanın içeriğine kadar özelliklerle donanmış olan damlalardır.

Özellikleriyse şöyle sıralanabilir:

  • Damlaların tadı yoktur. Böylece yutulurken rahatsız olunmaz, su içilir gibi tüketilir. Öpüşme veya dudak teması olduğunda erkek tarafından tadı algılanamaz.
  • Koku içermez. Böylece azdırıcı kullandıklarını sır olarak saklayacak kadınların partnerlerine yakalanmaları ihtimali doğmaz.
  • Renk verilmiş azdırıcı damlalardan değildir. Böylece dudak kenarlarında, dilde veya ağız içerisinde damla kalıntısı kalmaz.
  • Az miktarıyla etkisi yüksek bir azgınlık sağlar. Böylece birkaç damla kullanılsa bile gözle görülür istek yükselişleri olur.
  • Uygun fiyatından dolayı fiyat performans ürünü tanımına layık bir damladır.

Bu özellikler, potioon markasının kadın azdırıcı damlasına has geliştirdiği donanımlı özelliklerdendir.

Bayan azdırıcı

Azdırıcı Damlanın Kullanımı

Potioon kadın azdırıcı damla formüllü damla, damla sayısı hesap edilerek ağızdan alınan damladır. Şişenin kapak kısmı çevrilerek açıldığı zaman iç kısmına monte edilmiş halde bir damlalık görülecektir. Damlalığın üstünden sıkılarak yavaşça serbest bırakılır. Damlalık içerisine dolan azdırıcı damla, kadının doğrudan ağzının içerisine dört ile yedi damla arasında sayılarak damlatılır. İstenirse üzerinden biraz su da içilebilir. Böylece azdırıcı damla kullanılarak potioon markasının ürünüyle östrojen miktarı artacaktır. Doğal olarak kadınsal istek görülecektir.

Yapılan Hatalar Nelerdir?

Kadınlardaki östrojen; âdetin düzenli şekilde ve olması gereken periyotlarda yaşanmasını, vücudun tüysüz olmasını ve gebelik olasılıklarında anne adayının vücudunun hazır edilmesini sağlar. Azdırıcı olan potioon damla da aslında kadınsal açıdan en önemli hormonun fazlaca salgılanmasıyla azdırıcı etkisini sunacaktır. Bu yüzden hata olarak görülen kullanım yanlışlarına düşmemek gerekir.

Burada en çok alkol kullanarak azdırıcı damla alındığı hatası yapılır. Alkolün kimyasalı nedeniyle hücrelerin her biri tahrip edilerek, zarar verilerek geçilir. Hormon salgılatan bezler de zarar gören hücrelere dâhildir. Potioon kadın azdırıcı damlalardaysa hormon bezlerinin sağlıklı şekilde ve tahriş olmadan önceki halleri yeterli salgı sunabilecektir. Bu yüzden kadın azdırıcı damla kullanılmadan yarım saat önce ve yutulduktan en az yarım saat sonraya kadar alkol kesinlikle tüketilmemelidir. Tüketilmesi halinde kalıcı hasar oluşmayacağı ancak damlanın etkisi kaybolacağı için bu hataya düşülmemelidir.

Bayan Azdırıcı Fiyatı Nedir?

Kadın azdırıcı markalarından olan Potioon için azdırıcı damla fiyatları standart olan tarifelere yakın şekilde piyasada satışa sunulur. 20 mg şeklindeki cam şişelerde olan kadın azdırıcı damlalar, tavsiye edilmekte olan satış fiyatı elli ile altmış lira arasında tutulan damla çeşididir. Cinsel sağlık malzemelerine alımı artırmak için kampanya yapılırsa ve azdırıcı damla için bayilik alınırsa şubeler tarafından belirli yüzde oranlarında indirimler yapılabilir. Ancak fahiş indirim ve fahiş fiyat yükseltilmesi haksız rekabeti önlemek amacıyla yasaklanmıştır. Bu yüzden Potioon kadın azdırıcı damlalar en az kırk liraya, en fazla da yüz liraya kadar bayilikler tarafından satılacaktır.

Bayan Azdırıcı Nerelerde Satılır?

Kadınların azdırıcı damla almaları bazen çekincelerinin gün yüzüne çıkması sonucuna gebedir. Çünkü isteksizlik halinde kadınlar kendilerini haksız yere suçlayabilir ve bunu düşündükçe daha isteksiz hale gelebilirler. Ancak mahremiyetin hat safhalarda tutulmasıyla alınacak Potioon azdırıcı damlalar, satıcıların yüzü görülmeden ve sesleri dahi duyulmadan satın alınabilir. Bayan azdırıcı eczane online satış sitelerinden ürünü güvenle sipariş verebilirsiniz.

Sanal alem üzerinde açılan online eczaneler, mesajlaşma ile kadınların tam bilgi almasını ve azdırıcı damla kullanımı konusunda aydınlatılmasını sağlarlar. Ayrıca damlanın korunaklı, iç kısmı görünmeyen kargolar içerisinde gönderimi yapıldığından; kargo açılmadıkça içerisinde azdırıcı olduğunun anlaşılması ve kadının kimliğinin, yaptığı alımın paylaşılması imkânsızdır. Çekincelerini aşmış kadınlarsa kendilerine en yakın eczaneden veya sağlık merkezlerinden Potioon kadın azdırıcı damlaya ulaşabilirler.

Admin

Yayınlayan
Admin

Recent Posts

Kadınlar İlişkiden Neden Zevk Almaz

Öncelikle belirtmek isterim ki, "kadınlar neden cinsel ilişki istemez" gibi bir genelleme yapmak doğru değildir.…

1 yıl önce

Lady Era Kadın Azdırıcı Hap

Cinsel yaşamda kullanılmak üzere üretilen birçok farklı ürün vardır. Bu ürünlerden en çok tercih edilenlerden…

1 yıl önce

Kadın Orgazm İlaçları

Kadınlar, orgazm olmak için yalnızca ilişki yaşaması gereken yapıya sahip değillerdir. Psikolojik hazırlık, bedensel istek…

2 yıl önce

Bayan Azdırıcı Damla Etkisi

Cinsel yaşam içerisinde etkin rol üstlenmesi gereken kadınlar, özellikle psikolojik olarak iyi durumda olmadıkları zaman…

2 yıl önce

Bayan Azdırıcı Damla

Cinsel problemlerin insan ilişkilerinde sorun yaşanmaması için en kısa zamanda ortadan kaldırılması gerekir. Problemlerin giderilmemesi…

2 yıl önce

Bayan Azdırıcı Damla Tavsiye

Cinsel isteksizlik erkekler de normal karşılandığı gibi kadınlarda da normal karşılanması gereken durumlardan biridir. Kadınlarda…

2 yıl önce