Bayan Azdırıcı Ürünler

Kadınlarda Cinsel Uyarılma Noktaları

Kadınlar, cinsel uyarılma ve zevk oluşum noktalarının konumu bakımından erkeklerden farklı sonuçları çıkaracaktır. Çünkü kadının vücudunun hassasiyet oranı yapısal olarak çoğu erkekten daha fazla gelişmiştir. Ayrıca vücut içerisinde bulunan sinir uçlarının yoğunluğu ve bu sinir uçlarının deri altındaki konumu da kadın ile erkeklerde fark oluşturur. Bundan dolayı da kadınlarda cinsel uyarılma, zevk alma, istek artışı oluşturma noktaları erkeklerle aynı sayılamaz. Kadınlar da cinsel uyarılma noktaları bilinmesi halinde cinsel yaşamın daha verimli ve aktif geçirilmesi sağlanacağı için de; bu noktaların nerelerde olduğu, ne şekilde uyarılabileceği, neden uyarılması gerektiği, sorgulanmalıdır.

 

Neden Bilinmelidir?

 

Cinsel yaşam ile kişilerin cinsiyet farkı olmaksızın sosyal yaşamları bir bütün halindedir. Bu yüzden uyarılma noktaları bilinerek, kadınlar hazır olduğunda birliktelik yaşandığında hem mutluluk hormonlarının salgılanma miktarı yeterli olacaktır hem de bağlar kuvvetlenecektir. Ayrıca kadınlarda boşalma olarak bilinen orgazm halinin yaşanabilmesi için psikolojik hazırlık gerekir. Günlük hayattaki birçok şeyi kafalarına takan ve kendilerine dert edinen, hormon bakımından değişken düzeylere sahip olan kadınların cinsel yaşamlarına odaklanmaları güçleşir. Güç durumun sonrasında orgazm olunmaması da ayrıca bağları zayıflatıcı ve sosyal yaşama olumsuz etki yapıcı unsurlardandır. Ancak uyarılma noktalarıyla sinir uçlarına temas edilmesi, bir anda kadınlarda cinsel hormonların salgı yapmasına neden olur. İlişki isteği böylece artacak olan kadınlar; orgazma kolay ulaşırlar, bir birliktelikte birden çok orgazm olurlar ve çok sayıda mutluluk hormonu salgısı yaparlar. Bu sebeplerden ötürü cinsel uyarılma noktaları bilinmelidir.

 

Cinsel Uyarılma Noktaları

 

Her kadının beden açısından temas edildiğinde zevk hissettiği alan değişebilir. Çünkü tik de denilen huylanma noktaları oluşmuş olabilir. Ancak kadının fizyolojik bedeni ele alındığında sinir uçlarının yoğunlaşarak vücutta hassasiyet oluşmuş bölgeler görülür.

 

Bu bölgelerse şunlardır:

.Kulak arkası

.Boynun sağ ve sol kısımlarından köprücük kemiğine yakın olan tarafları

.Göğüs uçları ve uç kısma yakın çevresi

.Göbek deliğinin yanları

.Sırtın kürek kemiğinden yukarıda kalan alanı

.Bacakların eklem bölgesi

.Vajina çevresi ve iç kısmına yakın noktaları

 

Şeklindedir.

kadın azdırıcı ürünler

Nasıl Uyarılmalıdır?

 

Kadın vücudunda uyarılmaya açık olan noktaların da kendisine has şekilde uyarılması gerekir. Ayrıca kadın tarafından istenilen ayrı bir uyarı tavrı da olabilir. Uyarılma noktaları, kadınların sakin ve yavaş şekilde gerçekleşecek cinsel birliktelik istediklerinde; hafif dokunuşlar yapılarak, üzerinde parmak gezdirme eylemleri uygulanarak ve yavaş hareket edilerek uyarılma yapılmalıdır. Yukardan başlayarak, kulak arkasından vajina kısmına oradan da bacak eklem bölgesine inmek kadınların uyarılma noktalarından sırayla zevk alarak beklenti oluşturmalarına neden olur. Bu beklentilerin yine yavaş şekilde yerine getirilmesi alınan hazzı artıracaktır. Eğer daha baskın ve hızlı şekilde cinsel birliktelik isteniyorsa da mutlaka boyun kısmındaki sinirlerin orta kuvvetli dudak dokunuşlarıyla uyarılması, vajina çevresine geçilerek yine orta kuvvetle dokunma sağlanarak birliktelik kurulması önerilir. Bu şekilde uyarılma noktalarından alınacak maksimum verime ulaşılabilir.

 

Avantajları Nelerdir?

 

Uyarılma noktalarının kadınlardaki konumlarının bilinmesi ve bu noktaların olması istenen şekilde, cinsel birliktelik içerisindeki duruma göre uyarılmasının çok sayıda avantajı vardır. İlk olarak ilişki içerisinde fantezi kurulmasına olanak sağlar. Sinir uçlarından istifade edildiği için sıradan bir birliktelik yerine hissi ve etkisi yüksek cinsellik kurulur. Kadının erkek tarafından iyi şekilde tanındığı hissi oluşur ve güvende hissedilerek cinsellik kurulur. Böylece orgazm olunması kolaylaşarak kadınlar tarafından uzun vadede de cinsel isteklerin artması sağlanır. Ayrıca çiftler arasında ilişki beklentilerine göre bir uyum yakalanarak sevgi bağı da artırılabilir.

 

Bilinmesi Gereken Önemli Durumlar

 

Cinsel uyarılma noktalarının kadınlardaki konumları, çeşitli cinsel ürün ve oyuncaklar yardımıyla daha keyifli şekilde uyarılabilir. Ayrıca fantezi içeriklerinin genişletilmesi için; uyarılma noktalarına minik miktarlarda buz sürülmesi, dudak veya el ile aynı anda uyarılması veya bir konsept geliştirilerek bu konsept içerisinde etkileşim verilmesi de heyecanı artıracaktır. Bu konulara cinsel birliktelik esnasında eğim göstermek, alınmak istenen hazzı ve eğlenceyi beklenmediği kadar yükseltecektir. Bunun yanında kadınların kendisine özgü uyarılma noktaları da olabilir. Partner tarafından bu noktaların zamanla keşfedilmesi mümkünken doğrudan kadına sorularak öğrenilmesi de olanaklıdır. Keşfetmenin birlikteliklerdeki avcı ruhunu beslemesinden dolayı zaman içerisinde, cinsel ilişkilerde kadın incitilmeden tüm vücudun uyarılmasıyla da partner tarafından noktalar anlaşılabilir.

Admin

Yayınlayan
Admin

Recent Posts

Kadınlar İlişkiden Neden Zevk Almaz

Öncelikle belirtmek isterim ki, "kadınlar neden cinsel ilişki istemez" gibi bir genelleme yapmak doğru değildir.…

1 yıl önce

Lady Era Kadın Azdırıcı Hap

Cinsel yaşamda kullanılmak üzere üretilen birçok farklı ürün vardır. Bu ürünlerden en çok tercih edilenlerden…

2 yıl önce

Kadın Orgazm İlaçları

Kadınlar, orgazm olmak için yalnızca ilişki yaşaması gereken yapıya sahip değillerdir. Psikolojik hazırlık, bedensel istek…

2 yıl önce

Bayan Azdırıcı Damla Etkisi

Cinsel yaşam içerisinde etkin rol üstlenmesi gereken kadınlar, özellikle psikolojik olarak iyi durumda olmadıkları zaman…

2 yıl önce

Bayan Azdırıcı Damla

Cinsel problemlerin insan ilişkilerinde sorun yaşanmaması için en kısa zamanda ortadan kaldırılması gerekir. Problemlerin giderilmemesi…

2 yıl önce

Bayan Azdırıcı Damla Tavsiye

Cinsel isteksizlik erkekler de normal karşılandığı gibi kadınlarda da normal karşılanması gereken durumlardan biridir. Kadınlarda…

2 yıl önce