Cinsel İstek Artırıcı Ürünler

Erkek Uyarıcı Cinsel Parfümler

Kokuların sinüsler içerisinden algılanarak vücudun tamamını uyarmasından dolayı parfüm seçimi önemlidir. Erklerin uyarılmasında bile parfümler kullanılabildiği için kokuların avantaja dönüştürülmesi fikri üzerinde durulabilir. Özellikle kadınların parfüm seçimlerinde bazı kriterleri önemsemeleri, erkekleri uyaran ve cezbeden kokunun bulunmasını sağlayacaktır. Erkek uyarıcı cinsel parfümler hakkında; nasıl koktukları, vücudun hangi bölgelerine sıkılabileceği, erkekleri neden cezbettiği ve ne avantajları olduğu anlaşılmalıdır. Böylece parfüm kullanımı hâlihazırda yapılırken erkeklerin çekici bulacakları, uyarılacakları ve kadına çekilecekleri parfümler seçilmiş olunur.

Nasıl Kokmalıdır?

Erkekleri uyaran afrodizyak parfümler için net bir koku içeriği verilemez. Çünkü beğeniler, koku zevkleri tamamen bireysel değişkenlerdir. Ancak afrodizyak etkisi yüksek olan ve ferah kokan parfümler erkek zihninde; kadının duru bir güzelliğinin olduğunu, berraklığı, temizliği ve masumiyet hissini uyandırır. Böylece parfüm sayesinde erkekler uyarılarak kadınlara yöneleceklerdir. Yapılan çeşitli anket ve araştırmaların sonucunda bulunan kadın kokuları bilindiğinde, tercih edilecek parfümler de o kokuları barındırırsa erkekler uyarılacaktır.

Parfümler Hangileridir?

Cinsel sağlık ürünleri kategorisinde yer alan, Erkekleri uyarıcı parfümler hem erkeklerin sıktığı hem de kadınların tenlerine uyum sağlattığı parfümler olabilir. Ancak erkekler kendilerinde olan parfümlere bir süreden sonra duyar kazanırken kadınlarda olanları ara ara koklayabildikleri için uyarılmaya devam ederler.

Bu parfümler şöyle kokular içerir:

  • Pembe çiçekler ve bu çiçeklerin özleri
  • Okyanus kokusu
  • Papatya ve kurumuş bazı çiçekler
  • Afrodizyak etkili yeni çekilmiş kahve kokuları
  • Menekşe kokusu
  • Yasemin özü kokusu
  • Hafif odunsu ve tarçın içerikli kokular

Erkekleri uyaran parfüm kokularıdır.

Parfümlerin Sıkılması

Parfümlerin sıkılmasından önce temizlik, hijyen olarak ve görsellik bakımından ön hazırlık yapılması en az parfüm kokusu kadar önemlidir. Çünkü temiz olmayan vücut kokusu her zaman parfüme baskın geleceği için erkeklerin kısa süre parfümle çekilmesi sağlansa da parfümün etkisi geçip ten kokusu ortaya çıkınca kadınların itici bulunması riski vardır. Bu yüzden uyarıcı parfümler sıkılmadan önce imkan varsa duş alınmalı ve kese yapılmalıdır.

Duş içerisinde yoğun kokulu yıkama jelleri kullanılarak deri altına kokular işlenmemeli ve duş sonrası kokusuz bir nemlendiriciyle vücudun tamamı nemlendirilmelidir. Nemli olan ciltler kokuyu tutacak ve yayacak olduğu için kesin olarak parfüm sıkılacak vücut bölgelerinin yeterli nem oranına ulaştığına bakılmalıdır. Böylece erkekleri uyaran parfümlerin sıkılmasına hazırlık tamamlanır. Doğru vücut kısımlarına yeterli miktar parfüm sıkılarak uyarılma tamamlanır.

Nereye Sıkılmalıdır?

Parfümlerin sıkılmalarından önce vücudun temiz ve ferah kokuyu taşıyabilecek hazırlığı bitirilmiş olmalıdır. Daha sonra nabzın atışlarının hissedildiği alanlara parfüm sıkılması, her refleks hareket sonucu parfümün dalgalar halinde yayılarak erkekleri daha da çok uyarmasında etken rol oynayacaktır. El bilekleri, boynun şah damarı kısmı, ense bölgesi ve köprücük kemiklerinin üst kısımları parfüm sıkılması için uygundur. Ayrıca kıyafetlerin üzerinden yeterli miktarda parfüm sıkmakta kalıcı koku açısından önemlidir.

Ne Kadar Sıkılmalıdır?

Parfümlerin koku içeriği ne kadar çekici ve güzel olursa olsun çok sıkıldıkları zaman içerisindeki misk özleri ham halleriyle koku yayar. Örnek olarak odunsu içerikli parfümlerin özünde ağaç kabuğu kokusu, tarçın içerikleri ve alt notalardaki diğer kokular bulunur. Yoğun sıkılan bu parfümle alt notalar bastırılarak ağaç kabuğu kokusu burun tarafınca algılanacaktır. Böylece erkekleri uyarmak yerine soğutan koku oluşur.

Ancak iki sıkım denilen parfüm kuralına uyularak, tavsiye edilen özlerdeki parfümlerle uyarıcı olunabilir. Nabız geçen ve refleks hareketleri olan vücut alanlarına (Şah damarı kısmı, el bilekleri ve ense alanı) iki pompa halinde parfüm sıkılır. Tüm kıyafetlerin üzerine toplamda üç pompa parfüm sıkılarak uyarıcılık tamamlanır.

Sıkılma Mesafesi

Erkek uyarıcı olan ve For Her genel isimleriyle satılan parfümler, belirli mesafeden sıkıldıkları zaman parfüm açılması denilen olumlu durum yaşanır. On beş cm mesafeden sıkılan parfümler; üst notalarını en çok, orta notaları belli belirsiz ve alt notaları da ayırt edilmesi zor olarak burun tarafından algılatır.

Böylece parfümün istenilen kokuyu yayması, erkekleri çekerek kadının seksi bulunmasını sağlaması ve erkeklerin uyarılarak cinsel taleplerinin doğması sağlanır. Koku duyusu cinsel çağrışımlara en müsait olan ve dokunma kadar etkili olan bir duyu olduğu için de erkeklerin erekte ediciler tüketmeden, takmadan tahrik olmaları sağlanır. Erkek partnerini uyarma arzusu barındıran kadınların parfüm seçerken bunları bilmesi yararına olacaktır.

Admin

Yayınlayan
Admin
Etiketler: Cinsel parfümler

Recent Posts

Kadınlar İlişkiden Neden Zevk Almaz

Öncelikle belirtmek isterim ki, "kadınlar neden cinsel ilişki istemez" gibi bir genelleme yapmak doğru değildir.…

1 yıl önce

Lady Era Kadın Azdırıcı Hap

Cinsel yaşamda kullanılmak üzere üretilen birçok farklı ürün vardır. Bu ürünlerden en çok tercih edilenlerden…

2 yıl önce

Kadın Orgazm İlaçları

Kadınlar, orgazm olmak için yalnızca ilişki yaşaması gereken yapıya sahip değillerdir. Psikolojik hazırlık, bedensel istek…

2 yıl önce

Bayan Azdırıcı Damla Etkisi

Cinsel yaşam içerisinde etkin rol üstlenmesi gereken kadınlar, özellikle psikolojik olarak iyi durumda olmadıkları zaman…

2 yıl önce

Bayan Azdırıcı Damla

Cinsel problemlerin insan ilişkilerinde sorun yaşanmaması için en kısa zamanda ortadan kaldırılması gerekir. Problemlerin giderilmemesi…

2 yıl önce

Bayan Azdırıcı Damla Tavsiye

Cinsel isteksizlik erkekler de normal karşılandığı gibi kadınlarda da normal karşılanması gereken durumlardan biridir. Kadınlarda…

2 yıl önce