Bayan Azdırıcı Ürünler

Cinsel Soğukluk Nedir

Toplumumuzda cinsel soğukluk kavramı, cinsel isteksizlik olarak bilinmektedir. Ve cinsel soğukluğun kadınlara özel bir durum olduğu düşünülmektedir. Ancak cinsel soğukluk, sadece kadınlara özel bir durum değildir. Bu durum erkeklerde de görülmektedir. Peki, cinsel soğukluk nedir? Cinsel soğukluğun belirtileri ve tedavisi nelerdir? Cinsel soğukluk hakkında tüm detaylar aşağıdadır. Bayan azdırıcı ürünler ile cinsel soğukluk nasıl giderilir devamını oku.

Cinsel soğukluk, hem kadında hem de erkekte meydana gelebilir. Vücudun yeteri kadar uyarılmasına rağmen cinselliğe karşı duyulan ilgisizliğe cinsel soğukluk denir. Cinsel soğukluk, cinsel faaliyetlerinizi olumsuz yönden etkiler. Bu nedenle soğukluğun bir an evvel çözüme kavuşturulması gerekir. Cinsel soğukluk, zamanla ilerleme gösterir. Bunun sonucunda düşünceleriniz ve davranışlarınız etkilenir. Bayanlarda Cinsel isteği artırmanın yolları vardır. Cinsel ürünler ile tedavi ilk aşamayı oluşturur.

Cinsel soğukluk, birçok kişinin karşısına çıkmaktadır. Ancak bu durumu dile getirmekte çekinen insanlar, doktor gitmek yerine kendi kendine geçmesini beklerler. Ama cinsel soğukluk bazen kendiliğinden geçmeyebilir. Hatta çok ileri seviyelere gelerek sizi cinsel hayattan tamamen koparabilir. Cinsel soğukluğa neden olan fiziksel ve psikolojik etkenler vardır. Bu etkenlerin neler olduğunu aşağıda detaylı şekilde görebilirsiniz. Bayan viagraları da denilen kadınlar da azdırıcı etkili ilaçlar oldukça olumlu sonuçlar vermektedir.

Bayan azdırıcılar

Kadınlarda Cinsel Soğukluk Nedenleri Nelerdir?

Her 4 kadından 2’si cinsel soğukluk sorunu yaşamaktadır. 2 kadından 1’i ise bu sorundan kendiliğinden kurtulabilir. Ancak diğer 1 kadın ise cinsel soğukluk için tedavi görmelidir. Kadınların bazıları, cinsel soğukluklarının üzerini örtebilmek için partnerlerine suç atarlar. Ancak sorun, cinsel soğukluğun gizlenmek istenilmesinden kaynaklanır. Kadınlarda cinsel soğukluk nedenleri şunlardır:

  • Cinsel gelişimin çok geç meydana gelmesi
  • Doğum esnasında oluşan yaralar
  • Duygusal baskı ve şok
  • Homoseksüellik
  • Hamile kalma endişesi
  • Ev içerisindeki ilişkiler
  • Yatak odasının uygunsuzluğu

Gibi durumlar, kadınlarda cinsel soğukluk nedenleri arasındadır. Cinsel ilişkide kadına daha fazla görev düşmektedir. Çünkü erkeğin uyarılması, kadının tavırlarına bağlıdır. Bu nedenle eğer kendinizde cinsel soğukluk belirtileri var ise buna bir çare bulmanız gerekir.

Erkeklerde Cinsel Soğukluk Nedenleri Nelerdir?

Erkeklerde cinsel soğukluk nedenleri ise şunlardır:

  • İlk gecede yapılan bazı yanlış cinsel hareketler
  • Cinsel konuda aksaklık yaşama
  • Cinsel açıdan eksik olma
  • Yanlış olan cinsel teknikler

Bu durumlar ise erkeklerde cinsel soğukluk oluşmasına neden olur. Özellikle de cinsel açıdan eksik olma, bir erkek için çok vahim bir sebeptir. Cinsel yetersizliğin olması, cinsellikten soğumayı sağlayan en büyük etkendir.

Cinsel Soğukluğun Tedavisi Nasıldır?

Cinsel soğukluğun tedavi edilmesi, soğukluğun nedeni tespit edildikten sonra mümkün hale gelir. Eğer bir kadında cinsel soğukluk varsa ve bu soğukluk herhangi bir kadın hastalığından dolayı meydana geliyorsa tedavi uygulanması şarttır. Ancak tüm tetkiklere rağmen cinsel soğukluğa neden olan herhangi bir hastalık yoksa da durumun nedeni psikolojik bir sorundur. Bu durumda yapılması gereken ise psikiyatriye başvurmaktır.

Cinsel Soğukluk Cinsel Hayatı Ne Derece Etkiler?

Cinsel soğukluk, cinsel hayatı neredeyse %100 etkileyebilir. Çünkü bu soğukluk yüzünden çiftler birbirine dokunamaz hale bile gelebilirler. Cinsel soğukluğun üstüne düşülmezse bu soğukluk giderek artmaya sizi etkisi altına almaya başlarlar. Aktif bir cinsel hayatınız olsun istiyorsanız, cinsel soğuklukta kurtulmalısınız.

Cinsel Soğukluk Tedavi Edilmeli Midir?

Cinsel soğukluk fiziksel nedenlerden dolayı oluşuyorsa tedavi edilmesi gerekmektedir. Aksi halde bu soğukluktan kolay kolay kurtulamazsınız. Ancak psikolojik bir durum var ise tedavi olmak yerine sorunu kendiniz halledebilirsiniz. Cinsel soğukluğun önemsenmemesi, başka cinsel sorunları meydana getirebilir. Performansı yüksek olan ve sizi mutlu eden bir cinsel hayat istiyorsanız, cinsel soğukluk ile mücadele etmeniz gerekir.

Cinsel Soğukluk Ne Sıklıkla Görülür?

Cinsel soğukluk, genel olarak kadınlarda gözlemlenir. Ancak cinsel soğukluk yaşayan erkeklerin de olduğu bilinmektedir. Cinsel soğukluğun görülme olasılığı %20’dir. Her insan bir defa da olsa cinsel soğukluk yaşamıştır. Ancak bu durumu 1 kez yaşamak çok ciddi bir cinsel problem değildir.

Cinsel Soğukluk Türleri Nelerdir?

İki tür cinsel soğukluk türü vardır. Bu türlerden ilki Primer cinsel soğukluktur. Bu tür cinsel soğukluk, ergenlik döneminde meydana gelir. Ergenliğe giren birinin cinsel istekleri oluşmaya başlar. Bu isteğin zamanında oluşmaması ise cinsel soğukluğu doğurur. İkinci tür ise Sekonder cinsel soğukluktur. Bu soğukluk da ise cinsel konuda daha önceden herhangi bir sorun yaşanmamasına rağmen sonradan oluşan bir soğukluk meydana gelir. Cinsel soğukluk, çoğunlukla hayatın yorucu ve hızlı temposundan dolayı oluşmaktadır.

Admin

Yayınlayan
Admin
Etiketler: Cinsel soğukluk

Recent Posts

Kadınlar İlişkiden Neden Zevk Almaz

Öncelikle belirtmek isterim ki, "kadınlar neden cinsel ilişki istemez" gibi bir genelleme yapmak doğru değildir.…

1 yıl önce

Lady Era Kadın Azdırıcı Hap

Cinsel yaşamda kullanılmak üzere üretilen birçok farklı ürün vardır. Bu ürünlerden en çok tercih edilenlerden…

2 yıl önce

Kadın Orgazm İlaçları

Kadınlar, orgazm olmak için yalnızca ilişki yaşaması gereken yapıya sahip değillerdir. Psikolojik hazırlık, bedensel istek…

2 yıl önce

Bayan Azdırıcı Damla Etkisi

Cinsel yaşam içerisinde etkin rol üstlenmesi gereken kadınlar, özellikle psikolojik olarak iyi durumda olmadıkları zaman…

2 yıl önce

Bayan Azdırıcı Damla

Cinsel problemlerin insan ilişkilerinde sorun yaşanmaması için en kısa zamanda ortadan kaldırılması gerekir. Problemlerin giderilmemesi…

2 yıl önce

Bayan Azdırıcı Damla Tavsiye

Cinsel isteksizlik erkekler de normal karşılandığı gibi kadınlarda da normal karşılanması gereken durumlardan biridir. Kadınlarda…

2 yıl önce