Genel

Cinsel İlişkiye Hazırlıkta Ön Sevişme

Ön sevişme, kadın-erkeğin cinselliğe hazır hale gelmeleri için gerekli bir evredir. Ön sevişme sayesinde erkek ve kadın, fiziksel ve ruhsal yönden cinselliğe uygun bir enerji kazanır. Ön sevişme, aynı cinsel ilişki gibi önemli ve keyiflidir. Tabi bu sevişmeyi keyifli hale getirmek sizin elinizdedir. Ön sevişme, cinsel ilişki için bir anahtar görevindedir. Ön sevişmede yapılan her dokunuş, cinsel birleşmede alacağınız zevki tetikler. Böylece kadın-erkek birbirlerine zevk vermede daha başarılı hale gelirler. Cinsel ilişki uzmanları, cinselliğin yolunda gidebilmesi için ön sevişmenin olması gerektiğini savunurlar. Bu nedenle ön sevişmesiz bir birliktelik hayal etmeniz hiç doğru değildir. Cinsellik, belli durumları yerine getirdiğiniz takdirde sizi mutlu eder. Cinsel ilişkiye hazırlıkta ön sevişme detayları için devamını oku diğer cinsel bilgiler için sitemizi hemen incele.

Ön sevişme, genellikle erkek tarafından başlatılır. Çünkü toplumumuzda ön sevişmeyi erkeğin gerçekleştirmesi gerektiği düşünülür. Ancak ön sevişmeyle ilgili böyle bir durum söz konusu değildir. Ön sevişmeyi kadın da başlatabilir. Bu durum tamamen çiftlerin istek derecesine bağlıdır. Ön sevişmeyi kim başlatırsa başlatsın, önemli olan sevişmenin devamıdır. Erkeğin ve kadının birbirlerini tahrik edecek sevişme hareketlerini yapmaları, cinsel birleşmeyi sandığınızdan daha ateşli bir şekle sokar. Bu nedenle ön sevişme anahtarı kullanılmadan sekse başlanılması tavsiye edilmemektedir. Ön sevişmenin ağır şekilde ilerlemesi, özellikle de vajinanın cinsel birleşme için sulanmasını sağlayacaktır. Bu nedenle ön sevişme, seksin bir numaralı tadıdır.

Ön Sevişme Nedir?

Aslında ön sevişmenin kesin bir tanımı yoktur. Çünkü seks öncesinde yapılan her hareket, ön sevişme içerisine girmektedir. Bu hareketler içerisinde sarılma, öpme, yalama, dokunma gibi davranışlar vardır. Ön sevişmede çok fazla çeşitli hareket vardır. Bu hareketler çiftlere farklılık gösterebilir. Bundan dolayı ön sevişme denildiği zaman her çiftin aklına farklı bir şey gelmektedir. Ön sevişmede doğru tahrik noktaları belirlenmelidir. Bu noktalar üzerinden yapılan ön sevişme, oral sekse geçişi kolay hale getirir.

Ön Sevişme Neden Önemlidir?

Ön sevişmenin ne kadar önemli bir şey olduğunu bunu deneyenler daha iyi bilir. Çünkü ön sevişmeli bir seksin tadı çok başkadır. Ön sevişmede partnerini sarana sarmalayan insanların daha iyi bir seks yaşadıkları gözlemlenmiştir. Ayrıca ön sevişme, kolay bir şekilde orgazm olunmasına etki etmektedir. Ön sevişmeyle birlikte seks ateşini daha harlı bir şekilde yakma fırsatınız olur.

Ön Sevişme Ne Kadar Süre Devam Etmelidir?

Ön sevişme için belli bir süre belirlemek doğru olmaz. Çünkü bu süre, çiftlerin arzularına göre değişmektedir. Bazı çiftler kısa bir ön sevişmeden sonra hemen sekse geçerler. Bazıları ise uzun süren bir sevişme ile kendilerini daha fazla iştaha getirirler. Uzmanlar, ön sevişmenin aşırı uzatılmasını tavsiye etmezler. Arzuların bastırılamaz hale geldiği anda sekse geçilmesi gerektiğini söylerler.

Ön Sevişmede Neler Yapılmalıdır?

Ön sevişmede yapabileceğiniz hareketler şunlardır:

  • Partnerinizle dokunuşlar yapmaya çalışın.
  • Eşinizin kokusunu içinize çekin.
  • Sevişme sırasında konuşun.
  • Partnerinize en sevdiğiniz yerlerini söyleyin.
  • Partnerinizin tadını alın.
  • Partnerinize özel masaj yapın.
  • Ön sevişmede bolca öpüşün.

Bunları yapmanız halinde ön sevişme için gerekli olan her şeyi yerine getirmiş olacaksınız. Artık oral sekse geçmek için hazırsınız demektir.

Ön Sevişme Seksi Nasıl Etkiler?

Ön sevişme seksi, büyük oranda etkilemektedir. Hatta ön sevişme nasıl olursa oral seks de öyle olur. Bu nedenle ön sevişmenin çok iyi yapılması, seksin nasıl biteceğini belirler. Daha iyi bir oral seks için ön sevişmeyi atlamamak önemlidir.

Ön Sevişme Ne Zaman Yapılmalıdır?

Ön sevişme seksten bir kaç saat önce yapılmamalıdır. Sekse başlamaya karar verdiğiniz anda ön sevişmeye başlamalısınız. Araya soğukluk girmemesi çok önemlidir. Bu nedenle ön sevişme biter bitmez sekse geçiş yapılması gerekir. Böylece çiftlerin azgın ateşi sönmeden seksin tadını doyasıya çıkarırlar.

Ön Sevişmede Acele Edilmeli Midir?

Ön sevişmede acele edilmemesi gerekir. Ancak bazı çiftler, ön sevişme esnasında hızlı olmaktan zevk alırlar. Eğer sizde de böyle bir durum varsa ön sevişmeyi hızlı yapabilirsiniz. Ön sevişmede her iki kişinin de arzularını tatmin edecek kıvama gelmeleri önemlidir. Uzmanlar ön sevişmede acele etmek yerine daha sakin kalınmasını önerirler.

Cinsel ilişkiye hazırlıkta ön sevişmenin önemi yukarıda anlatılmıştır. Ön sevişme, bazen seksten aldığınız hazdan daha fazla haz verebilir. Cinsel ilişkiye hazırlıkta ön sevişme hakkında detaylı bilgiler için sitemizi inceleyebilirsiniz.

Cinsel Destek Ürünleri Güvenilir Online Eczane Satış Sitesi: https://www.ekoleczaane.com

Admin

Yayınlayan
Admin

Recent Posts

Kadınlar İlişkiden Neden Zevk Almaz

Öncelikle belirtmek isterim ki, "kadınlar neden cinsel ilişki istemez" gibi bir genelleme yapmak doğru değildir.…

1 yıl önce

Lady Era Kadın Azdırıcı Hap

Cinsel yaşamda kullanılmak üzere üretilen birçok farklı ürün vardır. Bu ürünlerden en çok tercih edilenlerden…

2 yıl önce

Kadın Orgazm İlaçları

Kadınlar, orgazm olmak için yalnızca ilişki yaşaması gereken yapıya sahip değillerdir. Psikolojik hazırlık, bedensel istek…

2 yıl önce

Bayan Azdırıcı Damla Etkisi

Cinsel yaşam içerisinde etkin rol üstlenmesi gereken kadınlar, özellikle psikolojik olarak iyi durumda olmadıkları zaman…

2 yıl önce

Bayan Azdırıcı Damla

Cinsel problemlerin insan ilişkilerinde sorun yaşanmaması için en kısa zamanda ortadan kaldırılması gerekir. Problemlerin giderilmemesi…

2 yıl önce

Bayan Azdırıcı Damla Tavsiye

Cinsel isteksizlik erkekler de normal karşılandığı gibi kadınlarda da normal karşılanması gereken durumlardan biridir. Kadınlarda…

2 yıl önce