Kategoriler: Genel

Bayanlar Neden Geç Boşalır?

Kadınlarda boşalma, erkeklerde boşalmadan başka olarak en başta psikolojik olarak gerçekleşmelidir. Yani bir kadının orgazm olarak boşalması için; psikolojisinin cinsellik için kendisini hazır hissetmesi, bedeninde acı duymaması ve kadınsal hormonlarıyla beraber cinsellik istemesi gerekir. Bayanlar neden geç boşalır? Erkekler için bu bir dezavantaj mıdır devamını oku.

Yalnızca beden olarak cinsellik veya hormon bakımından arzu olmadığı için de kadınlar genelde erkeklerden daha geç boşalırlar. Ancak organik olmayan ama yine de sağlıklı, kadın hastalıkları uzmanlarının önerdiği karışımlar ve aktarlardan alınacak doğal içeriklerle boşalma kadınlar için kolaylaştırılabilir.

Bu konuda; kadınların geç boşalma nedenleri, kadınların nasıl kolay boşalabileceği, hangi kimyasal veya doğal gereklerin kadınlarda kullanılacağı, bilinerek kolay ve erken boşalma kadınlarda mümkün olabilecektir.

Bayan azdırıcı damla etki li mi?

Bayanlarda Geç Boşalma Sebepleri

Kadınların geç boşalması, erkeklerin erken boşalmasıyla eş değer problem kabul edilen durumlardandır. Kadınlarda geç boşalmanın altında yatan, psikolojik veya beden bazlı sorunlar bulunabilir.

Geç boşalmanın kadınlarda görülme nedenleriyse:

  • Kadının psikolojik açıdan boşalmayı düşünemeyecek kadar dolu ve yorgun olması
  • G noktası da denen, kadına asıl hazzı veren vajina kısmının doğru uyarılmaması
  • Erkeklerin erkenden erekte durumlarının sonlanmasıyla kadınların orgazma yükselmiş olmalarına rağmen varamamaları, daha sonra erkek yeniden hazır olduğunda kadının yarım kalma durumunu anımsayarak boşalamaması
  • Kadınsal hastalıklar
  • Erkeğin doğru dokunuşları yapmaması, kadının ön sevişmeyle boşalmak için psikolojisini hazırlayamaması
  • Bir anda sevişme yaşanırken kadının ıslanma olarak bilinen vajinal hazırlığı yapmamış olması, acı çekme veya zorlanma olduğu için de geç boşalma sorunu doğması

Gibi sebepler vardır.

Kadınlarda Erken Boşalabilmek Amacıyla Gerekli Olanlar

Kadınların aktarlardan alacakları bazı bitkiler veya bitkisel formüllerle, bazen de diğer kadın orgazma getirici ürünlerle kısa zamanlarda boşalabilmeleri kolay ve imkânı olabilen durumdur. İlk olarak şerbetçi otu; kadınsal hormonların salgısını tetikleyen, kadınsal hormonlardan dolayı azgınlık seviyesini çıkaran, kadının hemen orgazm olarak çok ciddi cinsel zevkler almasına yardımı olan ve otun etkisi geçene kadar uzun süren sevişmelerde kadının kısa kısa sürelerde boşalmasını kolaylaştıran otlardır. Bu otun tamamen bitkisel, doğal ve yararlı olmasının yanında doğal olmayan ancak jinekologlar tarafından tasarlanan damlaları da kullanabilmeleri gerekebilir.

Lady Era gibi bilinen bayan azdırıcı damlalar; kadının vajinal hassasiyetini ve algılama gücünü en yüksek çıtaya çıkaran, penisi alan vajinanın g noktasına değmeden dahi boşalmasıyla ilişkileri taçlandıran bir damladır. Kadınsal hastalıklar engel olmadıkça bu damla kullanılabilir.

Kadınlarda Geç Boşalma Nasıl Giderilir?

Kadınların erken, kısa zamanlarda boşalarak tek bir cinsel eylemde dahi birden fazla boşalması sağlanabilir. İlk önce, kadın psikolojisinin telkin veya hazırlıklarla erken boşalmaya kodlanması gerekir.

Cinsellik kötü bir şey değil, sevilen insanla birlikte olmak iyi hissettirecek ve boşalma için hazırım, şeklindeki telkin cümleleri kadın tarafından tekrar edilmelidir. Psikolojinin yanında hormonların yetmemesi ve kadınların azgın hale gelmedikleri için de geç boşalıyor olması bir olasılık dâhilindedir.

Bu sebeple kadın azdırıcı olan, kokusu veya belirteci olmayan azdırıcı damlalar kullanılabilir. Kadın azdırıcı damla sayesinde orgazm istendiği ve vajinanın her hücresine erken boşalma komutu verildiği için yarım dakikada bir dahi kadınlarda hemen boşalma imkânı bulunabilecektir. Ayrıca kadın hastalıkları ve kadın doğum uzmanları, jinekoloji alanı uzmanları da kadınlarda geç boşalmanın önünü kesecek ve sorunu düzeltecek tedavilerle başta kadınlar olmak üzere çiftlere yardımcı olabilir.

Kadınlarda Geç Boşalma Sorununda Kimlere Başvurulur?

Kadınların geç boşalmalarında bitkisel bazlı olan veya inorganik içerikli olan azdırıcıları kullanmalarına rağmen çok geç boşalmalarında veya doğal olan ürünlerin bilinmiyor olmasında mutlaka jinekoloji içerisindeki uzmanlara gidilmelidir. Jinekolojinin inceleme alanı cinselliğin kadın yönünden durumudur. Yani geç boşalım probleminde kadınlara destek olacak ve tedavi sunacak kişiler de jinekoloji çalışanlarıdır.

Kadınlarda Geç Boşalmayı Çözen Ürünlerin Kullanımı

Kadınların azdırıcı etkili ve kolay orgazm garantili ürünleri cinsellikten yarım saat kadar öncesine kadar ağızdan alarak yutmuş olmaları gerekir. Ortalama sekiz dokuz damla kadar ürün, ürünün kapağında yer alan damlalıkla sayılarak yutulur ve bir bardak su içilir. Yarım saat sonrasında kadın azgınlığı ve erken boşalma gücü tavan yapacağından dolayı dokunma ile ön sevişmede bile kadınlar boşalabilir. Şerbetçi otlarınınsa her gün uyumadan önce, cinsellikten iki saat kadar öncesine kadar demlenerek içilmesi gerekir.

Admin

Yayınlayan
Admin

Recent Posts

Kadınlar İlişkiden Neden Zevk Almaz

Öncelikle belirtmek isterim ki, "kadınlar neden cinsel ilişki istemez" gibi bir genelleme yapmak doğru değildir.…

1 yıl önce

Lady Era Kadın Azdırıcı Hap

Cinsel yaşamda kullanılmak üzere üretilen birçok farklı ürün vardır. Bu ürünlerden en çok tercih edilenlerden…

1 yıl önce

Kadın Orgazm İlaçları

Kadınlar, orgazm olmak için yalnızca ilişki yaşaması gereken yapıya sahip değillerdir. Psikolojik hazırlık, bedensel istek…

2 yıl önce

Bayan Azdırıcı Damla Etkisi

Cinsel yaşam içerisinde etkin rol üstlenmesi gereken kadınlar, özellikle psikolojik olarak iyi durumda olmadıkları zaman…

2 yıl önce

Bayan Azdırıcı Damla

Cinsel problemlerin insan ilişkilerinde sorun yaşanmaması için en kısa zamanda ortadan kaldırılması gerekir. Problemlerin giderilmemesi…

2 yıl önce

Bayan Azdırıcı Damla Tavsiye

Cinsel isteksizlik erkekler de normal karşılandığı gibi kadınlarda da normal karşılanması gereken durumlardan biridir. Kadınlarda…

2 yıl önce