Bayan Azdırıcı Ürünler

Bayan Azdırıcı Damlalar

Cinsel hayat içerisindeki paylaşımların ve kadınlarla erkeklerin yaşayacakları boşalmaların önemi her geçen gün daha fazla ortaya çıkar. Özellikle hormon dengesinin sağlanması ve mutluluk hormonlarının olması gerektiği şekilde salgılanması için gerekli olan doğru cinsel yaşam, bazen kullanılacak ürünler sayesinde desteklenebilir. Bayan azdırıcı damlalar bu anlamda kadınlarda olağan üstü etkileri olan cinsel sağlık ürünleridir.

Bayan azdırıcı olarak bilinen Lady Era kadın azdırıcı damla isimli ürün da tam olarak bu amaçla kullanılır. Kadınların cinsel fonksiyonlarının aktif olarak çalışması sağlanır. Bu damlayı almadan önce; hangi durumlarda kullanılabileceği, kimin kullanması gerektiği, nasıl kullanılabileceği, bilinmelidir.

Yararları Nelerdir?

Bayan azdırıcıların damla formda olması ve doğrudan ürünün kendisi, kullanıcılara çok sayıda yarar sağlatacaktır.

Bu yararlar şunlardır:

  • Azgınlık seviyesi düşük olan kadınların cinsel isteklerinde yükselme olmasını sağlar.
  • İlişkiden alınan hazzın artmasına neden olur.
  • Kadının partnerine karşı daha tutkulu, istekli ve alıcı olarak görünmesini sağlar.
  • Kolay ulaşılması ve kolay şekilde tüketilmesiyle cinsel isteksizlik sorununu rahat bir şekilde, uğraştırmadan çözer.
  • Fiyat olarak uygun olmasından dolayı orta veya düşük bütçeli insanlar dahi rahatlıkla alarak cinsel hayatlarına düzen verebilirler.

Şeklinde öne çıkan yararlar bulunur.

Bayan Azdırıcı Damla Nasıl Kullanılır?

Azdırıcı olan damlalar, cinsel sağlık ürünlerinin çoğunda olması gerektiği gibi, doğru kullanımı bilinerek tüketilmelidir. Öncelikle damlanın tesir etmeye başlama süresi kısadır. Yani tüketildikten kısa bir süre sonra cinsel hormonlar salgılanmaya başlanacağı için cinsel istek de artacaktır.

Bu sebepten dolayı da cinsel eylemlere geçilmeden önceki yarım saat içerisinde damlanın kullanılması ve daha erken kullanılmaması gerekir. Ağız yoluyla alınan ve damlanın kullanım kılavuzunda da yazıldığı şekilde yedi ile on damla arasındaki bir miktarda alınan damla yutulur. İstenirse üzerinden su da içilerek damlanın daha hızlı kana karışarak beyne ulaşması ve burada cinsel hormonları salgılatması sağlanabilir.

Bayan azdırıcı damla

Özellikleri Nelerdir?

Cinsel sağlık gereçlerinden yalnızca bir tanesi olan azdırıcı damlalar, kimi kadınlar tarafından kullanıldığı saklanmak istenen ürünler olabilir. Ayrıca partneri heyecanlandırmak isterken herhangi bir azdırıcı kullandığını belli etmek de karşı tarafın hoşuna gitmeyebilir.

Bu tür sebeplerden ötürü, tasarlanan azdırıcı damlalara özellik olarak gizli kalabilme durumu eklenmiştir. Yani azdırıcı niteliği olan bu ürünlerin kokuları olmadığı için öpüşme veya dudak teması hallerinde karşı tarafın anlaması önlenir.

Tadı ve rengi de olmadığından dolayı hiçbir şekilde beş duyu organıyla da algılanamaz. Hal böyle olduğundan, kadınlar kendileri söylemedikleri müddetçe damla kullanarak azgınlıklarını etkinleştirdikleri erkekler tarafından anlaşılamaz.

Kullanım Önerileri Nelerdir?

Azdırıcı olan damlalar da tıpkı besinler gibi kana karışma yoluyla etki aşamasına geçerler. Bazı jinekoloji uzmanları ve kadın doğum doktorları tarafından geliştirilmiş olan bu etken madde, bazı önerilere uyulduğu takdirde çok daha fazla etki edecektir. İlk olarak damlanın kullanılma süresiyle cinselliğin başlama süresi arasında beş dakika olması, alınacak hareket verimini artırır.

Beşinci dakikada beyin tarafından bir anda ve yoğun olarak salgılanmaya başlayacak olan hormonlar, henüz vücut tarafından alışma olmadığı için partnerlere önemli deneyimler yaşatacaktır. Bunun yanı sıra tok karnına damla kullanmak midenin sindirim için hazır olmasından dolayı hemen damlayı kana yollamasına ve etkinin kısa sürede, yoğun şekilde alınmasına yardımcı olacaktır.

Alkol ev süt ürünlerinin içindeki organik ile kimyasal içerikler, damlanın içeriğindeki etken maddelerin gücünü zayıflattığı için belirtilen ürünlerle birlikte damla alınmaması gerekecektir. Bayan azdırıcı eczane güvenceli olarak sitemizden orijinal cinsel sağlık ürünleri sipariş verebilirsiniz.

Kimler Tarafından Kullanılabilir?

Lady Era bayan azdırıcı damla ürünleri, çoğu kadının kullanmasına uygun olan azdırıcı içerikler olsa da erkekler tarafından kullanılamaz. Ürünün içerisinde kadınsal hormonları tetikleyen formül olması ve erkeklerde de az miktarda da olsa kadın hormonlarının bulunuyor olması, erkeklerin bu ürünü alarak cinsel isteksizlik hissetmelerine neden olur.

Ancak kadınlar tarafından kullanıldığında verim veren bu ürünler; cinsel ilişki yaşamasında herhangi bir sorun ve kısıt olmayan, sağlık durumu yerinde olan, cinsel açıdan isteksizlik yaşayan her kadın tarafından kullanılabilir.

Bazen cinsel isteksizliğin sebebinde rahim içerisindeki veya yumurtalıklardaki kistlerin etkisi olabilir. Durum böyle olduğunda mutlaka gidilmekte olan uzman doktorlara danışılarak azdırıcı damla alınması gerekir.

Çünkü kullanılan hastalık engelleyici ilaçların etken maddesiyle damlanın etken maddesi birleştiğinde kadının vücudunun hasar görebilme olasılığı vardır. Uzman onay verirse rahat bir şekilde Lady Era tüketilebilir. Belirtilen sorunlardan herhangi birine sahip olmayan kadınlar da rahatlıkla damlayı kullanabilir.

Admin

Yayınlayan
Admin

Recent Posts

Kadınlar İlişkiden Neden Zevk Almaz

Öncelikle belirtmek isterim ki, "kadınlar neden cinsel ilişki istemez" gibi bir genelleme yapmak doğru değildir.…

1 yıl önce

Lady Era Kadın Azdırıcı Hap

Cinsel yaşamda kullanılmak üzere üretilen birçok farklı ürün vardır. Bu ürünlerden en çok tercih edilenlerden…

2 yıl önce

Kadın Orgazm İlaçları

Kadınlar, orgazm olmak için yalnızca ilişki yaşaması gereken yapıya sahip değillerdir. Psikolojik hazırlık, bedensel istek…

2 yıl önce

Bayan Azdırıcı Damla Etkisi

Cinsel yaşam içerisinde etkin rol üstlenmesi gereken kadınlar, özellikle psikolojik olarak iyi durumda olmadıkları zaman…

2 yıl önce

Bayan Azdırıcı Damla

Cinsel problemlerin insan ilişkilerinde sorun yaşanmaması için en kısa zamanda ortadan kaldırılması gerekir. Problemlerin giderilmemesi…

2 yıl önce

Bayan Azdırıcı Damla Tavsiye

Cinsel isteksizlik erkekler de normal karşılandığı gibi kadınlarda da normal karşılanması gereken durumlardan biridir. Kadınlarda…

2 yıl önce