Bayan Azdırıcı Ürünler

Bayan Azdırıcı Damlalar Ne İşe Yarıyor

Her sağlıklı ilişkide, partnerlerin cinsel işlev için arzulu olması, birlikte orgazma ulaşması arzulanır. Ancak bazen sorunlar ortaya çıkar. Bu durum bayanlarda cinsellikten soğuma, partnerine cinsel yönünden karşılık verememe olarak kendini gösterir. Bayan azdırıcı damlalar ne işe yarıyor? Hemen incele. Detaylı cinsel bilgiler için devamını oku.

Cinsellik sırasında acı duymak, diyabet ve kanser gibi hastalıklar, antidepresan ilaç kullanmak, stresli yaşam ortamı, aşırı alkol, sigara ve madde bağımlılığı, bayanlarda cinsel isteksizliğin fiziksel nedenleri arasında sayılabilir. Bayanlar menopoz dönemlerinde östrojen hormonu azalması, hamilelik, doğum sonrası emzirme durumlarında da cinsel soğukluk yaşarlar.

Fiziksel ve cinsel şiddet, daha önce yaşanmış cinsel ilişkinin arzulanan düzeyde gelişmemesi ve diğer psikolojik sebepler, bayanları cinsel hayattan uzaklaşmaya iter. Böyle durumlarda cinsel yaşamın düzenlenmesi, arzulanan sağlıklı cinsel birlikteliğin yaşanması için, bayanlarda azdırıcı damlalar kullanılır.

Bayan Azdırıcı Damlalar Nasıl Kullanılır?

Bayan azdırıcı damlalar çok çeşitlilik gösterir. Her ne kadar aynı amaca hizmet etseler de, kullanım farklılığı görülür. Genel olarak bir bardak meyve suyu veya suya 7-8 damla konulur ve karıştırılır. Cinsel birliktelikten 30 dakika önce içilmesi, istenen etkiyi ortaya çıkartır. En çok tercih edilen bayan azdırıcı damlalar;

  • Golden Lovita damla.
  • Fransız Ateşi damla.
  • Red Ant damla.
  • Lady Era damla.
  • Green Temptation D9 damla.
  • Kamagra damla.
  • Provocative Unisex damla.
  • Maximum Sexual damla.
  • İspanyol Sineği damla.
  • Spanish Fly Pro damla.
  • Yes On damla.
  • Espanyols Volar damla.

Çeşitleri, kullanılan bayan azdırıcı damlalardan bazılarıdır. Etki süreleri ürün çeşitliliğine göre değişiklik gösterir.

Bayan Azdırıcı Damlaların Etkileri Nelerdir?

Bayan azdırıcı damlalar, afrodizyak içerikli ürünlerdir. Cinsel soğukluk yaşayan bayanda kullanıldığında, hafif ateş ve terleme ile etkisini göstermeye başlar. Özellikle vajinal bölgede hafif ıslaklık hissi, istem dışı kasılmalar gerçekleşir. Sinirlerde gevşemeler meydana gelir. Bununla birlikte bayan aşırı neşelidir. Vücutta hareketlilik isteği uyanır. Partnerine ilgilidir. Küçük aşk oyunlarıyla, cinsel birlikteliğe çağrışım yapar. Özellikle bacak hareketlerinde, sürekli pozisyon değişimleri görülür. Erkek partner süreci iyi idare edemezse, bayan kendinde oluşan isteği baskılamak için, ortamdan bir an önce uzaklaşmak isteğine kapılır. Cinsel ritüelin ön sevişme ile başlaması, cinsel birlikteliğin arzulanan düzeyde gerçekleşmesini sağlar.

Bayan Azdırıcı Damlalar Kullanılırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Bayan azdırıcı damlalar, alkol ve gazlı içeceklerle kesinlikle kullanılmamalı. Damlalar önerilen dozda kullanılır. Kronik rahatsızlığı bulunanlar, antidepresan kullananlar, alerjik reaksiyonu bulunanlar kişiler, bayan azdırıcı damlaları mutlaka hekim kontrolünde kullanmalı. Gün içerisinde bir defadan fazla kullanılması, olumsuz durumlar ortaya çıkartır. Birçok çeşitliliği bulunan ve kolay erişilir ürünler olması sebebi ile mutlaka Sağlık Bakanlığı tarafından kullanımına izin verilen, sertifikalı ürünler tercih edilmelidir.

Bayan Azdırıcı Damlaların Yan Etkileri Nelerdir?

Bayan azdırıcı damlaları kullananlarda, kişilerin fizyolojik durumuna göre, bazen yan etkileri görülür. Damlaların yan etkileri, ürün çeşidine göre değişiklik gösterir. Ancak genel olarak bilinen yan etkileri, bulantı, kusma, yüksek ateş, kalp çarpıntısı, yorgunluk, uyku hali, baş dönmesi olarak kendini gösterir. Damlaların yan etkileri görüldüğünde, mutlaka hekime başvurulması gerekir.

Bayan Azdırıcı Damlaların Etkisi Ne Kadar Sürer?

Bayan azdırıcı damlaların etki süresi, damlanın çeşidine ve kullanılan doza bağlı olarak değişiklik gösterir. Damlalar önerilen dozda kullanıldığında, 20-30 dakika etkilidir. Süre sonunda etkisi azalan damlalar, idrar yolu vücuttan atılır.

Bayan Azdırıcı Damlalar Erkeklerde Kullanılır Mı?

Erkeğin ve kadının hormonları ve fizyolojisi farklıdır. Bayan azdırıcı damlalar, bayanların fizyolojik yapısına göre üretilmiştir. Bu sebepten, erkekler kullandığında herhangi bir etki göstermeyeceği gibi, istenmeyen yan etkileri görülebilir. Bayanlarında kendi aralarında da fizyolojik farlılıkları vardır. Aynı damla bazı bayanlarda etkili olurken, diğerinde aynı etkiyi ve süreyi göstermeyebilir. Kullanıcı deneyimleyerek kendisine uygun damlayı seçer ve kullanım dozunu önerilen sınırlar içerisinde ayarlar. Erkek partner ihtiyaç duyması halinde, erkekler için üretilen ürünlerden kullanmayı tercih etmelidir.

Bayan Azdırıcı Damlalar Nereden Temin Edilir?

Bayan azdırıcı damlalar eczanelerden, bu amaca hizmet eden belgeli ve yasal olan erotik shop mağazalarından, güvenilir cinsel sağlık ürünleri satılı yapan internet sitelerinden temin edilir. Ürün temininde mutlaka sertifikalı ürünler seçilmesi, yasal çerçevede satılan ürünlerin tercih edilmesi önemlidir. Merdiven altı tabir edilen, sahte ürünlerin temininden kaçınılmalıdır.

Bayan Azdırıcı Damlaların Fiyatları Ne Kadar?

Oldukça fazla çeşidi bulunan bayan azdırıcı damla fiyatları, üreticinin fiyat endeksine, tedarikçinin fiyatlandırmasına, ürünün miligram cinsinden ölçüsüne göre değişiklik gösterir. Kadın azdırıcı damla satış eczane tavsiye linki aşağıda hemen tıkla.

Bayan Azdırıcı Ürünler Eczane Satış Sitesi: https://www.ekoleczaane.com/kadin-cinsel-saglik-urunleri

Admin

Yayınlayan
Admin

Recent Posts

Kadınlar İlişkiden Neden Zevk Almaz

Öncelikle belirtmek isterim ki, "kadınlar neden cinsel ilişki istemez" gibi bir genelleme yapmak doğru değildir.…

1 yıl önce

Lady Era Kadın Azdırıcı Hap

Cinsel yaşamda kullanılmak üzere üretilen birçok farklı ürün vardır. Bu ürünlerden en çok tercih edilenlerden…

1 yıl önce

Kadın Orgazm İlaçları

Kadınlar, orgazm olmak için yalnızca ilişki yaşaması gereken yapıya sahip değillerdir. Psikolojik hazırlık, bedensel istek…

2 yıl önce

Bayan Azdırıcı Damla Etkisi

Cinsel yaşam içerisinde etkin rol üstlenmesi gereken kadınlar, özellikle psikolojik olarak iyi durumda olmadıkları zaman…

2 yıl önce

Bayan Azdırıcı Damla

Cinsel problemlerin insan ilişkilerinde sorun yaşanmaması için en kısa zamanda ortadan kaldırılması gerekir. Problemlerin giderilmemesi…

2 yıl önce

Bayan Azdırıcı Damla Tavsiye

Cinsel isteksizlik erkekler de normal karşılandığı gibi kadınlarda da normal karşılanması gereken durumlardan biridir. Kadınlarda…

2 yıl önce