Bayan Azdırıcı Ürünler

Bayan Azdırıcı Damla Çeşitleri

Cinsel şekilde ortaya çıkan ihtiyaçlar, kişinin yaşamına devam etmesi için şart olan temel ihtiyaçlar kadar önem arz eder. Çünkü cinsellik sayesinde beyin tarafından yönetilerek salgılanan hormonlar; stres seviyesinin azalmasına, mutluluk hormonlarının salgılanmasına, kişilerin kendilerine duydukları güven miktarının artmasına ve yaşam içerisindeki çoğu alanın yoluna koyulmasına yardımcı olabilecektir. Kadınlar için de aynı durumlar var olduğundan dolayı, cinsel hayatın ihmal edilmeyerek yaşanması gerektiği fark edilmelidir. Bayan azdırıcı damla çeşitleri kadınlar da cinsel isteksizlik sorununu ortadan kaldıran ilişkide zevki artıran ürünlerdir.

Duygusal olma eğilimi yüksel olarak var olan kadınların, en ufak olaylardan dahi etkilenerek zihnen meşgul olmaları ve cinsel isteksizlik göstermeleri de göz ardı edilemeyen durumlardan biridir. Bu nedenden dolayı kadınların hormon durumlarını yeterli seviyeye getirerek cinsel eksiklik oluşturacak ve kadınlarda azgınlığa sebep olacak damlalar kullanılabilir. Damlaların etken maddesi, özellikleri ve markaları ayrıldığından ötürü de çok sayıda azdırıcı damla çeşidi bulunur. Cinsel ilaçlar satışı yapılan online eczane sitelerinden ürünler hakkında çok detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Orgazm kremleri

Çeşitler Nelerdir?

Bayan azdırıcı damla çeşitleri nelerdir? Kadınların azgınlıklarını yöneten damlalar, özellikleriyle etken ana bileşenleri değiştirilerek çeşitler halinde piyasaya yığılmıştır.

Bu türlerse şunlardır:

  • Afrodizyak etkili azdırıcı damla
  • Kokulu damlalar
  • Aroma katılarak tat oluşturulmuş olan seçenekler
  • Bir renk katkısı oluşturularak damla kullanımını renkli kılan seçenekler

Başta gelecek şekilde azdırıcı damla çeşitleri vardır.

Çeşitlerin Özellikleri Nelerdir?

Azdırma etkisi olarak tasarlanmış ve satışı başlamış olan damlalar, her çeşide göre ayrı özelliklere sahiptir. Afrodizyak etkisi olan damlalar, görüntü olarak şeffaf ve tat olarak aroma veya koku içermeyen damlalardır. Ancak etken bileşenlerinde olan etki sayesinde kadının teninin çekici kokması sağlanarak azgınlık yakalanır. Kokulu olan bileşenler, damla kullanıldıktan sonra ağızda güzel bir koku bırakır. Afrodizyak kadın damlası olarak isimlendirilir.

Öpüşme ile ağız kokusunun alınabilecek kadar yakınlaşılması hallerinde azdırıcı olan damlaların kokuları erkeklerin de isteklerini yükseltir. Aroma olan seçeneklerde bazen kahve bazen de meyve tatlarının damla içerisine yoğunlaşması sağlanmıştır. Böylece kadınlar tarafından cinsel istek hiç olmadığı zamanlarda zoraki olarak damla kullanımı yerine sırf aromadan dolayı dahi damla kullanılabilecektir. Ayrıca bir renk verilerek geliştirilen, damlayı kullanan kadının dilinde özgü bir renk bırakan damlalar sayesinde fantezi içerikli oyunlar kurulabilir. Kadının arzusu yükseltilirken erkeğe farklı görünmesi de sağlanabilir.

Kadın Azdırıcı Damla Nasıl Kullanılır?

Kadınlara etki edecek olan azgınlık artırıcı damlalar, ağız yoluyla alınarak yutma şeklinde kullanılan damlalardır. Damlaların şişe başlıklarında yer alan bir damlalık bulunur ve üst kısmında plastik bir araç yer edinir. Şişenin kapağı açıldıktan sonra plastik kısmın sıkılması ve yavaş yavaş bırakılması sağlanır. Bu sayede damlalık içerisine azdırıcı etkenleri bulunan damladan dolarak kullanım sırasına gelinir.

Kadının ağzına, imkan varsa doğrudan yutacağı şekilde damak kısmına yakın olunarak damla içerisinde sayılı olarak sekiz ile on arasında damla miktarı aktarılır. Kadının yutması sonrasında azgınlık belirtileri kısa sürede kendisini gösterecektir. Ayrıca damlanın ardından istenirse su içilebilir veya hiçbir şey içilmeden de tesir beklenebilir.

Çeşitler Kim İçin Uygundur?

Azdırıcı damlaların çeşitler halinde piyasaya sürgün edilmesi, kadınlar için ‘Hangisi bana uygun?’ sorusunun doğmasına neden olmuştur. Öncelikle eğer fantezi kurulan ve renkli dil ile aroma içeren bir dudak teması beklentisi varsa mutlaka tatlandırıcı içeren, renk maddeleri eklenmiş olan azdırıcı modelleri seçilmelidir. Eğer karşı tarafın azdırıcı damladan bihaber olması isteniyorsa da hiçbir görünür özelliği olmayan, yalnızca cinsel dürtüleri tavan yaptıran modellere alım için yönelmek mantıklıdır.

Ayrıca bazı erkeklerin ağız kokusuna dair fetiş besleme özelliği de olabilir. Azdırıcı damla içerisindeki kokuların eşinin bulunmaması ve erkeklerin koku fetişine hitap edeceği tahmin edilirse kullanımı işlevsel olacaktır. Ayrıca hangi durumda ve hangi kadında kullanılırsa kullanılsın afrodizyak etkisinin genele hitap edici özelliği vardır. Böylece tüm kadınların kullanarak azgınlıklarını artırmaları olanaklıdır.

Tüm Çeşitlere Nereden Ulaşılabilir?

Seçenek açısından geniş bir yelpazesinin olması, azdırıcı damla satışı yapan firmaların ve bayiliklerin bazen zorlanmasına neden olmuştur. Çünkü tüm çeşitlerin aynı mağazada olması, son kullanma tarihleri geçmeden satış için yine geniş yelpazeyle kullanıcılarına sunulması hem uğraştırıcı hem de daha masraflıdır. Ancak internetteki sanal eczane ve marketler, doğrudan ürünlerin üreticisi olan firmalardan eksik kalan malzemeleri temin ederek ve kendilerine yapılan siparişler doğrultusunda ve miktarında ürünleri temin ederek kar sağlar. Benzer olarak bayilik almış eczanelerde de tüm çeşitleriyle azdırıcı damlalar bulunabilir.

Admin

Yayınlayan
Admin

Recent Posts

Kadınlar İlişkiden Neden Zevk Almaz

Öncelikle belirtmek isterim ki, "kadınlar neden cinsel ilişki istemez" gibi bir genelleme yapmak doğru değildir.…

1 yıl önce

Lady Era Kadın Azdırıcı Hap

Cinsel yaşamda kullanılmak üzere üretilen birçok farklı ürün vardır. Bu ürünlerden en çok tercih edilenlerden…

2 yıl önce

Kadın Orgazm İlaçları

Kadınlar, orgazm olmak için yalnızca ilişki yaşaması gereken yapıya sahip değillerdir. Psikolojik hazırlık, bedensel istek…

2 yıl önce

Bayan Azdırıcı Damla Etkisi

Cinsel yaşam içerisinde etkin rol üstlenmesi gereken kadınlar, özellikle psikolojik olarak iyi durumda olmadıkları zaman…

2 yıl önce

Bayan Azdırıcı Damla

Cinsel problemlerin insan ilişkilerinde sorun yaşanmaması için en kısa zamanda ortadan kaldırılması gerekir. Problemlerin giderilmemesi…

2 yıl önce

Bayan Azdırıcı Damla Tavsiye

Cinsel isteksizlik erkekler de normal karşılandığı gibi kadınlarda da normal karşılanması gereken durumlardan biridir. Kadınlarda…

2 yıl önce